Τηλ.::
Κίνα Ηλεκτρικό λουρί καλωδίων κατασκευαστής
ecocables electronics co.,ltd

Κάθε σύνδεση είναι πολύτιμη - εμπειρογνώμονας σχεδίου λουριών καλωδίων

 

Αρχική Σελίδα Σχετικά με εμάς

Υπηρεσία

Μερικές λέξεις για μας
1 2 3 4 5 6

ecocables electronics co.,ltd

ECOCABLES είναι μια από τις άριστες εταιρείες υπηρεσιών λουριών καλωδίων, ηλεκτρικό λουρί καλωδίων, αυτοκίνητο λουρί καλωδίωσης, λουρί καλωδίων μπαταριών, καλώδια επέκτασης δύναμης, ακουστικό λουρί καλωδίωσης, συνέλευση καλωδίων IDC, λουρί καλωδίων συνήθειας, συνέλευση καλωδίων Molex, λουρί καλωδίων JST, βιομηχανικό λουρί καλωδίων, λουρί καλωδίων των οδηγήσεων, συνέλευση καλωδίων LVDS, καλώδιο επέκτασης USB, τηλεοπτικό καλώδιο DVI, επίπεδα καλώδια κορδελλών, λουρί καλωδίων μηχανών, AMP που συνδέει με καλώδιο την προστιθεμένης αξίας επιχείρηση καλύψεων πεδίου Harness.Its της παραγωγής λουριών καλωδίων, της συγκέντρωσης, του σχεδιασμού πελατών και της καλύτερης διαδρομής παράδοσης.

 

 

Τοποθετημένο σε Dongguan, αποκαλούμενο «εργοστάσιο του κόσμου», ECOCABLES έχει ενισχύσει την καλή επιχειρησιακή σχέση με πολλούς μεγάλους πελάτες. Σε αυτήν την περίπτωση, η ποιότητα και η τιμή δεν θα είναι πλέον ένα πρόβλημα σε σας.

 


 
ECOCABLES πράξη ομάδων Ε&Α γρήγορα στη μεταβαλλόμενη αγορά και τις διάφορες ανάγκες. Ο πελάτης βοήθειας ομάδων Ε&Α σχεδιάζει το σχέδιο, δίνει τις συμβουλές για το υλικό χρησιμοποιούμενο, αναπτύσσει τα νέα προϊόντα, βεβαιώνει τη βασική προϋπόθεση ROHS, της ΠΡΟΣΙΤΌΤΗΤΑΣ και του αλόγονου ελεύθερων για την καλωδίωση του λουριού.


 
Επιπλέον, η βοήθεια ECOCABLES πάντα βρίσκει την καταλληλότερη διαδρομή παράδοσης για τους πελάτες.
 
Από το πρωτότυπο, που σύρει το σχέδιο, την παραγωγή, τη συσκευασία και την παράδοση, ECOCABLES θα είναι αρμόδιο για το όλο αυτό.


Καλωσορίζεστε για να έρθετε σε επαφή με ECOCABLES για το οικονομικώς αποδοτικό λουρί καλωδίωσης και το σχέδιο και την υπηρεσία συνελεύσεων!

 

 

2018 ECOCABLES profile.pdf

Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Μάρκες : Οικολογικό

Αριθμός Υπαλλήλων : 120~180

Ετήσιες πωλήσεις : 3600000-4000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2009

Εξαγωγή pc : 30% - 40%

ιστορία της εταιρίας

ECOCABLES είναι μια από τις άριστες εταιρείες υπηρεσιών λουριών καλωδίων, ηλεκτρικό λουρί καλωδίων, αυτοκίνητο λουρί καλωδίωσης, λουρί καλωδίων μπαταριών, καλώδια επέκτασης δύναμης, ακουστικό λουρί καλωδίωσης, συνέλευση καλωδίων IDC, λουρί καλωδίων συνήθειας, συνέλευση καλωδίων Molex, λουρί καλωδίων JST, βιομηχανικό λουρί καλωδίων, λουρί καλωδίων των οδηγήσεων, συνέλευση καλωδίων LVDS, καλώδιο επέκτασης USB, τηλεοπτικό καλώδιο DVI, επίπεδα καλώδια κορδελλών, λουρί καλωδίων μηχανών, AMP λουρί καλωδίωσης. Το πεδίο του καλύπτει την προστιθεμένης αξίας επιχείρηση της παραγωγής λουριών καλωδίων, της συγκέντρωσης, του σχεδιασμού πελατών και της καλύτερης διαδρομής παράδοσης.

 

υπηρεσία της εταιρίας

Το επιχειρησιακό πεδίο μας: 

 

1. Σχέδιο λουριών καλωδίων: Το πεπειραμένο και επαγγελματικό σχέδιο βοήθειας μηχανικών μας και κάνει ένα σχέδιο εφαρμοσμένης μηχανικής σύμφωνα με το αίτημα του πελάτη, το οποίο θα δώσει στον πελάτη μια προοπτική πώς το λουρί καλωδίων κοιτάζει και λειτουργεί.

 

 

2. Σχέδιο φορμών/συνδετήρων/καλωδίων: Εάν ο συνδετήρας & το SR & το καλώδιο δεν είναι διαθέσιμοι στην αγορά, ο μηχανικός μας θα κάνει τις φόρμες ανά αίτημα του πελάτη να κάνει τη συσκευή ολόκληρου προϊόντων του πελάτη τακτοποιήσεων καλά.

 

 

3. Πρωτότυπο που χτίζεται: Το πρωτότυπο διαδραματίζει έναν σημαντικό ρόλο κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης πελατών και της δοκιμής και της μαζικής παραγωγής.
Το Ecocables προσφέρει πάντα το πρωτότυπο για να σιγουρευτεί ότι όλα πρόκειται να λεπτά.

 

 

4. Παραγωγή: Η ικανότητα εργοστασίων είναι 500.000 κομμάτια την εβδομάδα. Ο χρόνος παράδοσης είναι 7-10 ημέρες.

 

 

 

5. Συσκευασία:  παρέχετε υψηλό - συσκευασία ποιοτικών χαρτοκιβωτίων και γενική προστασία

 

 

6. Παράδοση: Έχουμε την καλή σχέση με τον προμηθευτή διοικητικών μεριμνών μας, συμπεριλαμβανομένου του UPS, DHL, της FEDEX, καθώς επίσης και της αποστολής θάλασσας και αέρα. Δεν έχετε την ανησυχία για το ακριβό φορτίο άλλο!

 

 

Ομάδα επιχείρησης

ECOCABLES έχει την ομάδα πωλήσεων για την υπερπόντια αγορά και την εγχώρια αγορά, ομάδα Ε&Α, ομάδα PMC, αγοράζοντας ομάδα, ομάδα ωρ., οικονομική ομάδα.

 

 

ecocables electronics co.,ltd
το 4ο πάτωμα, xiang-το βιομηχανικό πάρκο, No.5, δρόμος Minlian, Κοινότητα Daning, κωμόπολη Humen, πόλη Dongguan, επαρχία Γκουαγκντόνγκ, 523930, ΣΟ
Τηλ.::86-769-22880895
Mobile Site Privacy Policy Κίνα καλής ποιότητας Ηλεκτρικό λουρί καλωδίων προμηθευτής. © 2014 - 2020 electrical-wireharness.com. All Rights Reserved.