Τηλ.::
ecocables electronics co.,ltd
ecocables electronics co.,ltd

Κάθε σύνδεση είναι πολύτιμη - εμπειρογνώμονας σχεδίου λουριών καλωδίων

 

Αρχική Σελίδα Νέα

αυτό που είναι καλώδια κορδελλών

Είμαι Online Chat Now
Πιστοποίηση
Κίνα ecocables electronics co.,ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα ecocables electronics co.,ltd Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Καλά - έλαβε το φορτίο και τις ευχαριστίες για την παράταση. Χρησιμοποιούμε ήδη μερικά καλώδια τώρα για τη μηχανή μας και φαίνονται καλά! Ευχαριστώ πολύ!

—— Δαβίδ G.

Ευχαριστίες για τη μεγάλη υποστήριξη για αυτά τα έτη στην επιχείρηση και την ελπίδα μας θα συνεχίσουμε τη συνεργασία μας το έτος 2015!

—— Mike Γ.

Είστε ένας από τους καλύτερους προμηθευτές μου! με την καλή ποιότητα και τη μικρή εύκαμπτης παράδοση MOQ και! Ευχαριστίες πάλι.

—— Χριστός Β.

επιχείρηση Νέα
αυτό που είναι καλώδια κορδελλών
τα τελευταία νέα της εταιρείας για αυτό που είναι καλώδια κορδελλών

Ένα καλώδιο κορδελλών (επίσης γνωστό ως multi-wire επίπεδο καλώδιο) είναι ένα καλώδιο με πολλούς που διευθύνουν τα καλώδια που τρέχουν τον παράλληλο ο ένας στον άλλο στο ίδιο επίπεδο αεροπλάνο. Κατά συνέπεια το καλώδιο είναι ευρύ και επίπεδο. Το όνομά του προέρχεται από την ομοιότητά του σε ένα κομμάτι της κορδέλλας.
Τα καλώδια κορδελλών βλέπουν συνήθως για τις εσωτερικές περιφερειακές μονάδες στους υπολογιστές, όπως οι σκληροί δίσκοι, οι κινήσεις του CD και οι πλαδαρές κινήσεις. Σε μερικά παλαιότερα συγκροτήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών (όπως ο μικροϋπολογιστής και η Apple ΙΙ BBC σειρά) χρησιμοποιήθηκαν για τις εξωτερικές συνδέσεις επίσης. Η όμοια με κορδέλλα μορφή παρεμποδίζει την ψύξη υπολογιστών με να αναστατώσει τη ροή αέρος μέσα στην περίπτωση και καθιστά επίσης τα καλώδια αδέξια στη λαβή, ειδικά όταν υπάρχει πολύς αυτοί κατά συνέπεια, τα στρογγυλά καλώδια σχεδόν εξ ολοκλήρου έχουν αντικαταστήσει τα καλώδια κορδελλών για τις εξωτερικές συνδέσεις και χρησιμοποιούνται όλο και περισσότερο εσωτερικά επίσης.

 

 

 

Χρόνος μπαρ : 2014-09-26 08:33:11 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
ecocables electronics co.,ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Lisa

Τηλ.:: 0086-134 1233 1588

Φαξ: 86-769-81583383

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς
ecocables electronics co.,ltd
το 4ο πάτωμα, xiang-το βιομηχανικό πάρκο, No.5, δρόμος Minlian, Κοινότητα Daning, κωμόπολη Humen, πόλη Dongguan, επαρχία Γκουαγκντόνγκ, 523930, ΣΟ
Τηλ.::86-769-22880895
Mobile Site Privacy Policy Κίνα καλής ποιότητας Ηλεκτρικό λουρί καλωδίων προμηθευτής. © 2014 - 2022 electrical-wireharness.com. All Rights Reserved.