Τηλ.::
ecocables electronics co.,ltd
ecocables electronics co.,ltd

Κάθε σύνδεση είναι πολύτιμη - εμπειρογνώμονας σχεδίου λουριών καλωδίων

 

Αρχική Σελίδα Νέα

Ιστορία εμπορικών σημάτων Ecocables

Είμαι Online Chat Now
Πιστοποίηση
Κίνα ecocables electronics co.,ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα ecocables electronics co.,ltd Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Καλά - έλαβε το φορτίο και τις ευχαριστίες για την παράταση. Χρησιμοποιούμε ήδη μερικά καλώδια τώρα για τη μηχανή μας και φαίνονται καλά! Ευχαριστώ πολύ!

—— Δαβίδ G.

Ευχαριστίες για τη μεγάλη υποστήριξη για αυτά τα έτη στην επιχείρηση και την ελπίδα μας θα συνεχίσουμε τη συνεργασία μας το έτος 2015!

—— Mike Γ.

Είστε ένας από τους καλύτερους προμηθευτές μου! με την καλή ποιότητα και τη μικρή εύκαμπτης παράδοση MOQ και! Ευχαριστίες πάλι.

—— Χριστός Β.

επιχείρηση Νέα
Ιστορία εμπορικών σημάτων Ecocables
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ιστορία εμπορικών σημάτων Ecocables
Ο John, ο ιδρυτής Ecocables, ήταν ενθουσιώδης του σχεδίου και των λειτουργικών αρχών των συσκευών κατά τη διάρκεια του γυμνασίου. Οι ανεμιστήρες μπορούν να περιστραφούν, οι κουζίνες μπορούν να μαγειρεψουν, και τα κλιματιστικά μηχανήματα μπορούν να δροσίσουν τον αέρα… που όλα τα τέτοια πράγματα φάνηκαν να είναι καταπληκτικά στο John.
 
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ιστορία εμπορικών σημάτων Ecocables  0
 
Μια ημέρα, όταν μαγείρευε η μητέρα του το γεύμα στην ηλεκτρική κουζίνα, η κουζίνα ανάλυσε ξαφνικά. Κατόπιν ολόκληρη η οικογένεια έπρεπε να διατάξει τα εξαγωγέα τρόφιμα, τα οποία διάρκεσαν σχεδόν μια ώρα για να φθάσουν. Ο John αποσύνθεσε την ηλεκτρική κουζίνα και διαπίστωσε ότι πήρε μμένη λόγω του βραχυκυκλώματος. Εμφανίστηκε στο John που τους είχε πάρει μια ώρα για να περιμένει τα τρόφιμα, και πόσο περισσότερο θα είχε πάρει εάν είχε συμβεί στην Αφρική ή άλλες φτωχές χώρες; Κανένας δεν ήξερε.
 
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ιστορία εμπορικών σημάτων Ecocables  1
 
 
Μετά από τη βαθμολόγηση, ο John αποφάσισε να χτίσει ένα λουρί αποκαλούμενο επιχείρηση Ecocables καλωδίων. Το στοχεύουν στην παροχή τέλεια & το καλύτερο συνδέοντας με καλώδιο τα συστήματα για τις διάφορες συσκευές, συμπεριλαμβανομένης της κουζίνας, του κλιματιστικού μηχανήματος, του αεροκαθαριστήρα, κ.λπ. έτσι ώστε δεν θα πάρουν σπασμένοι λόγω ενός βραχυκυκλώματος ή άλλων ζητημάτων.
 
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ιστορία εμπορικών σημάτων Ecocables  2
 
Κάθε σύνδεση είναι πολύτιμη, το ίδιο συμβαίνει και με την κάθε οικογένεια! Αυτό είναι αυτό που ακολουθούμε στον τρόπο και όλο τον τρόπο!
 
Χρόνος μπαρ : 2019-08-20 12:12:34 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
ecocables electronics co.,ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Lisa

Τηλ.:: 0086-134 1233 1588

Φαξ: 86-769-81583383

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς
ecocables electronics co.,ltd
το 4ο πάτωμα, xiang-το βιομηχανικό πάρκο, No.5, δρόμος Minlian, Κοινότητα Daning, κωμόπολη Humen, πόλη Dongguan, επαρχία Γκουαγκντόνγκ, 523930, ΣΟ
Τηλ.::86-769-22880895
Mobile Site Privacy Policy Κίνα καλής ποιότητας Ηλεκτρικό λουρί καλωδίων προμηθευτής. © 2014 - 2021 electrical-wireharness.com. All Rights Reserved.